Nakon polaganja specijalističkog ispita specijalističkom timu anesteziologa pridružila se dr Jelena Šupeta, specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije.

Po završetku Medicinskog fakulteta u Foči dr Jelena Šupeta počinje da radi u primarnoj zaštiti, a 2018. godine dobija specijalizaciju iz anestezije sa reanimacijom, u trajanju od 5 godina.

Specijalistički staž započela je u zvorničkoj bolnici, potom nastavila u Univerzitetskoj bolnici Foča, kao i u Kliničkom centru Srbije.

U Odjelјenju anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije JZU Bolnica Zvornik, pored dr Jelene Šupete, imamo zaposlena još 3 anesteziologa, visokog znanja i kvaliteta rada, spolјne saradnike koji dolaze u našu ustanovu, kao i 4 specijalizanta anestezije sa reanimacijom.

Odjelјenje anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije ima sjajan tim zaposlenih, koji su požrtvovani, posvećeni poslu, iskusni i uvježbani, znanje i disciplina su se generacijama prenosili, a sve u cilјu pružanja što kvalitetnije medicinske usluge našim pacijentima.

Dr Jeleni želimo dobrodošlicu u stalnu postavku lјekara Odjelјenja anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije JZU Bolnica Zvornik.