Osnažujemo, povećavamo i podmlađujemo kadar JZU Bolnice Zvornik, što će biti naša politika i opredjelјenje u budućem periodu, kao što je bila i u prethodnom.

Predstavlјamo naše nove mlade doktore kojima su odobrene specijalizacije:

Dr ANA PISIĆ – specijalističko usavršavanje iz oblasti INTERNE MEDICINE – 1995. godište, motivisana, odlučna, čija će se spontanost, spremnost za saradnju i pomoć drugima lako uklopiti u Odjelјenje interne medicine.

Medicinski fakultet završila u Beogradu, čime je stekla zvanje doktora medicine, sa prosjekom 7,50.

Raduje se što će biti dio kolektiva internista naše ustanove.

Dr RADE CVIJETINOVIĆ – specijalističko usavršavanje iz oblasti ANESTEZIOLOGIJE, REANIMATOLOGIJE I INTENZIVNE TERAPIJE, empatičan i ambiciozan, čija će sigurnost u radu i predanost poslu biti osnova za odličan rad na Odjelјenju za anesteziju, reanimatologiju i intenzivnu terapiju bolnice u Zvorniku.

Rođen 1995. godine, a zvanje doktora medicine stekao na Medicinskom fakultetu u Foči sa prosjekom 8,74.

Dr DRAŽEN MARKOVIĆ – specijalističko usavršavanje iz oblasti INTERNE MEDICINE – 1992. godište, staložen, učtiv i uvijek spreman za napredovanje i usavršavanje.

Diplomu doktora medicine stekao na Medicinskom fakultetu u Foči, sa prosjekom 7,54. Osnažiće kadar Odjelјenja interne medicine.

Ponosni smo na napredak naše ustanove, usavršavanje zaposlenih i podmlađen kadar u JZU Bolnica Zvornik.

JZU Bolnica Zvornik trenutno broji 25 mladih lјekara na specijalizaciji i subspecijalizaciji, a u našu ustanovu sa završenih specijalizacija već su se vratili mladi specijalisti spremni za rad, dok u narednoj godini očekujemo povratak još 6 specijalista iz različitih oblasti medicine, što će dodatno ojačati u upotpuniti naš tim zaposlenih.

Trudimo se da svim našim zaposlenim omogućimo usavršavanja u radu i dodatno sticanje znanja, kao i savremenu medicinsku opremu potrebnu za dijagnostikovanje i time da našim pacijentima omogućimo što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu i njegu.

Ivan Popović, direktor JZU Bolnica Zvornik i dr Nataša Ivanović, specijalista interne medicine – subspecijalista endokrinologije, zamjenica direktora, čestitali su našim mladim specijalizantima, uz želјe da ostvare sve svoje uspjehe, te po završetku specijalizacija dodatno podignu nivo pružanja zdravstvene zaštite regije Birač.

Posvećeni smo konstantnom napredovanju, usavršavanju našeg tima i očekujemo da će novom mladom snagom u budućnosti biti podignut nivo pružanja zdravstvenih usluga, a svaki pacijent dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu.