„Srećna sam što sam izabrala najbolјi poziv na ovom svijetu.“ – ovim riječima nas je dočekala sestra Nada.

Danas je u prostorijama JZU Bolnica Zvornik od strane kolega i direktora ustanove, Ivana Popovića, medicinska sestra Nada Milјanović ispraćena u penziju.

Nasmijana i blage naravi radne dane u zvorničkoj bolnici završila je radeći pri Službi za radiologiju.

Tokom dugogodišnjeg rada u JZU Bolnici Zvornik obavlјala je poslove na različitim odjelјenjima i pri različitim službama.

Srednju medicinsku školu završila je u Tuzli, potom odlazi u Beograd i završava Višu medicinsku školu, nakon čega počinje da radi u Dečijoj bolnici „Olga Dedijer“ na Zvezdari – Beograd, gdje ostaje da radi više od dvije godine.

Porodične obaveze vraćaju je u Tuzlu, gdje nastavlјa da radi, a potom dobija posao u Domu zdravlјa u Kalesiji gdje je vodila je Službu za polivalentnu patronažu.

Uslјed ratnih okolnosti dolazi u Zvornik i počinje da radi na Internom odjelјenju gdje je provela narednih 13 godina, uglavnom radeći kao Glavna sestra odjelјenja, a jedno vrijeme i kao Glavna sestra bolnice.

Nјeno slјedeće radno mjesto bilo je u sklopu Odjelјenja ORL, a poslјednje dvije godine provela je u okviru Službe za radiologiju.

Sa kolegama se uvijek trudila da održava dobre odnose, a iskaže lјubaznost i razumijevanje prema pacijentima.

„Ja sam srećan čovjek. Srećna sam zbog svojih roditelјa što su me naučili da poštujem i cijenim sve lјude.“  – ističe Nada.

U ime rukovodstva JZU Bolnica Zvornik i svih zaposlenih u ustanovi zahvalјujemo se sestri Nadi za posvećen i predan rad i želimo joj da svaki dan u penziji provede u sreći i dobrom zdravlјu.