Danas su u prostorijama uprave JZU Bolnica Zvornik potpisane i odobrene nove specijalizacije:

 

✅ dr Milanka Trivković – specijalističko usavršavanje iz oblasti MEDICINSKE MIKROBIOLOGIJE – 1992. godište, doktorka predana radu i spremna za usavršavanje upotpuniće kolektiv Mikrobiologije.

Medicinski fakultet završila u Foči sa prosječnom ocjenom 9,76 – STUDENT GENERACIJE. Srećna zbog ostvarene želјe da bude dio tima bolnice u Zvorniku.

 

✅ dr Jadranko Josipović – specijalističko usavršavanje iz oblasti INTERNE MEDICINE – 1994. godište, vedar, predan radu, spreman za timski rad, nadograđivanje znanja i vještina.

Diplomu doktora medicine stekao na Medicinskom fakultetu u Foči sa prosječnom ocjenom 9,09. Osnažiće kadar Odjelјenja interne medicine.

 

Dio OK „Drina“ Zvornik, profesionalni odbojkaš, koji i danas igra Prvu ligu sa pomenutim odbojkaškim klubom.

 

✅ dr Vlatko Ivanović – specijalističko usavršavanje iz oblasti ORTOPEDSKE HIRURGIJE SA TRAUMATOLOGIJOM – 1990. godište, doktor čija će znanje i sigurnost u radu biti osnova za podršku u radu Odjelјenju opšte hirurgije bolnice u Zvorniku.

Zvanje doktora medicine stekao na Medicinskom fakultetu u Foči , sa prosječnom ocjenom 8,08.

Ojačaće tim ortopedije naše ustanove.

 

Ponosni smo na naš napredak i podmlađen kadar JZU Bolnice Zvornik, što je u zadnjih nekoliko godina politika naše ustanove, kao i ubuduće.

 

Direktor JZU Bolnica Zvornik Ivan Popović i zamjenica direktora dr Nataša Ivanović, specijalista endokrinologije, našim mladim specijalizantima poželјeli su dobrodošlicu u tim specijalizanata naše ustanove, uz želјe da ostvare svoj napredak i da zajedno podignu nivo pružanja zdravstvene zaštite regije Birač.

 

Cilј nam je da pacijenti kojima je pružena medicinska usluga u našoj ustanovi budu zadovolјni, da blagovremeno obavlјaju svoje preglede uz savremenu medicinsku opremu i dovolјan broj medicinskog kadra, a našem osoblјu nastavlјamo da omogućavamo pobolјšane uslove rada uz podignut nivo pružanja zdravstvenih usluga, kako bi svaki pacijent dobio adekvatnu zdravstvenu zaštitu.