Prof. dr Vlado Cvijanović, specijalista grudne hirurgije  Vojnomedicinske akademije u Beogradu i dr Nenad Ždrale, specijalista grudne hirurgije JZU Bolnica “Srbija” Istočno Sarajevo saradnici su JZU Bolnice Zvornik.

Dr Cvijanović i dr Ždrale, izuzetni stručnjaci polјa grudne hirurgije u narednom period obavlјaće ambulantne preglede, onkološke i hirurške konsultacije i intervencije pacijentima u JZU Bolnica Zvornik.

Prof. dr Cvijanović u JZU Bolnica Zvornik u narednom periodu dolaziće kao spolјni saradnik i konsultant je doktora Nenada Ždrala, specijaliste grudne hirurgije u Bolnici “Srbija”.

Veliko nam je zadovolјstvo što se ovom saradnjom obezbjeđuje još kvalitetnija zdravstvena zaštita pacijentima JZU Bolnica Zvornik.

Preglede kod navedenih specijalista grudne hirurgije, uz adekvatnu uputnicu odabranog porodičnog lјekara Doma Zdravlјa, potrebno je zakazati, što pacijenti mogu učiniti svakim radnim danom u periodu 07.00-14.00 časova na broj telefona 066/854-252.

Pregledi se obavlјaju u Hirurškoj ambulanti bolnica Zvornik sa uputnicom grudnog hirurga i ostalom medicinskom dokumentacijom.

O svemu navedenom više informacija pacijenti mogu dobiti kod nadležnog doktora Porodične medicine.

Prof. dr Vlado Cvijanović je nekadašnji načelnik Klinike za grudnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu, bio je prvi doktor u Srbiji koji je uveo minimalnu invazivnu dijagnostičku proceduru, koja je najsavremenija u bilo kom torokalno hirurškom centru, učesnik mnogobrojnih kongresa, naučnoistraživačkih projekata i ekspertskih simpozijuma.

Dr Nenad Ždrale, specijalista grudne hirurgije, najveći dio specijalističkog staža, kao i edukacije iz iste, stekao je u Kliničkom centru Srbije i na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Učesnik značajnih edukacija iz oblasti grudne hirurgije.