Najmlađi pacijenti sa odjelјenja za pedijatriju danas su obradovani paketićima, poklon paketima za crtanje i posjetom gradonačelnika grada Zvornika, gospodina Bojana Ivanovića.

Gradonačelnik Bojan Ivanović podijelio je paketiće dječici koja se trenutno nalaze na Pedijatriji uz želјe da što prije ozdrave i vrate se u svoje domove, najmilijima i uz igru.

Zajedno sa direktorom JZU Bolnica Zvornik Ivanom Popovićem, gradonačelnik Bojan Ivanović obišao je Odjelјenje za pedijatriju i pozdravio zaposlene.

U dobrom raspoloženju, mališani na odjelјenju uz svoje roditelјe primili su poklon pakete, što im je izmamilo osmijehe na lice i ulјepšalo vrijeme provedeno na Odjelјenju.

Pored paketića, od Gradske uprave i gradonačelnika Bojana dječica sa odjelјenja dobila su i zanimlјivi edukativni pribor koji će moći koristiti dok borave na bolničkom liječenju.

Roditelјi i zaposleni sa Odjelјenja za pedijatriju zahvalili su se Gradskoj upravi i gradonačelniku Bojanu Ivanoviću za posjetu, čime su unijeli prazničnu atmosferu našim najmlađim bolničkim pacijentima.

Zahvalјujemo se majkama koje su pristale da fotografišemo naše najslađe pacijente.