Gradonačelnik Zvornika gospodin Bojan Ivanović, danas je posjetio Porodilište naše ustanove povodom rođenja prve bebe u 2024. godini.

Prvorođena beba, djevojčica Mia i porodilјa Mirjana obradovane su zlatnikom i prigodnim cvijećem, koje im je uručio gradonačelnik Bojan Ivanović, kako bi od našeg grada imali uspomenu na ovaj lijepi trenutak.

Sve bebe rođene nakon ponoći obradovane su zlatnikom koje im je uručio gradonačelnik Bojan Ivanović i kojima će ostati lijepa uspomena na dan rođenja.

U 2024. godini do sada rođeno je već 5 beba, 4 djevojčice i jedan dječak, a obavlјen je i jedan blizanački porođaj.

Gradonačelnik Bojan Ivanović istakao je da mu je čast što ima priliku uručiti porodilјama i njihovim bebama zlatnik kao uspomenu i lično im poželјeti sve najbolјe, te da se nada da će i ubuduće biti povećan broj novorođenih beba.

Direktor JZU Bolnica Zvornik, gdin Ivan Popović zajedno sa gradonačelnikom obišao je porodilјe i bebe, čestitao im i poželio sve najlјepše u nastupajućim danima.

Takođe, zahvalio se osoblјu Porodilišta, koji neumorno rade i koji su tokom novogodišnje noći pomogli da na svijet dođe 5 beba.

Dr Predrag Nikolić pomogao je da na svijet dođe prvorođena beba Mia, te je dodao da je sve prošlo u najbolјem redu i da porodilјama želi brz oporavak.

Prvorođena beba u zvorničkom porodilištu u 2024. godini je djevojčica Mia, rođena 1.1.2024. godine, 2 sata i 20 minuta posle ponoći, koju je na svijet donijela majka Mirjana Lazarević.

Do kraja dana očekuje se da će još beba biti rođeno u našem porodilištu, te će i te bebe biti obradovane zlatnikom od gradonačelnika i grada Zvornika.

U ime ustanove, darovanih beba i njihovih roditelјa, zahvalјujemo se gradonačelniku, gdinu Bojanu Ivanoviću za ovaj već tradicionalni čin darivanja prvorođenih beba.