U prostorijama JZU Bolnica Zvornik danas su potpisana još dva ugovora za specijalizacije, čime se nastavlјa podmlađivanje i ojačavanje kadra naše ustanove.

Mladi lјekari kojima su dodijelјene specijalizacije:

dr JOVANA MILANOVIĆ – specijalističko usavršavanje iz INTERNISTIČKE ONKOLOGIJE – ambiciozna, predana radu, staložena i učtiva, čija će spremnost za saradnju biti odlična osobina prilikom rada u Odjelјenju onkologije.
Rođena je 1995. godine, Medicinski fakultet završila u Foči sa prosječnom ocjenom 9,37.

dr MARIJANA ĐURIĆ – specijalističko usavršavanje iz PULMOLOGIJE – empatična, motivisana, odlučna, spremna za napredovanje. Rođena 1997. godine, zvanje doktora medicine stekla na Medicinskom fakultetu u Beogradu, sa prosjekom 8,83.
Osnažiće kadar Službe pulmologije.

Opredjelјenje i politika rukovodstva JZU Bolnice Zvornik jeste povećanje, podmlađivanje i konstantno usavršavanje kadra naše ustanove.
Ponosni smo na dosadašnji napredak naših zaposlenih, a pobolјšanja u radu i pružanju zdravstvenih usluga našim pacijentima ostvarivaćemo i u narednom periodu.
Tokom ove godine, uklјučujući i navedene, rukovodstvo ustanove, na čelu sa direktorom Ivanom Popovićem, odobrilo je 8 specijalizacija, a tokom godine u našu ustanovu vratio se značajan broj specijalista i subspecijalista različitih oblasti medicine, što je osjetno i dodatno osnažilo naš kadar.

Ivan Popović, direktor JZU Bolnica Zvornik i dr Nataša Ivanović, subspecijalista endokrinoloije, zamjenica direktora, čestitali su našim mladim specijalizantima, poželјeli im da se kvalifikovani, osposoblјeni i zadovolјni vrate sa specijalizacija u našu ustanovu, kako bismo zajedno nastavili da podižemo nivo usluga koje pruža naša ustanova.

Nastojimo da svim našim zaposlenim omogućimo tražena usavršavanja u radu i sticanje stručnih znanja, kao i da nabavimo svu medicinsku i nemedicinsku neophodnu opremu za rad i dijagnostikovanje, usmjereni ka konstantnom napredovanju očekujemo da će novom mladom snagom u budućnosti biti podignut nivo pružanja zdravstvenih usluga, a svaki pacijent dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu.