Dr Marko Nedeljković danas je potpisao ugovor o specijalizaciji iz ortopedije sa traumatologijom.
Zvanje doktora medicine stekao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu sa prosječnom ocjenom 9,02.
Motivisan, ambiciozan, spreman za usavršavanje, značajno će unaprijediti odjeljenje ortopedije.
Dr Marko Nedeljković krenuo je očevim stopama i sin je nekadašnjeg načelnika Odjeljenja ginekologije i akušerstva bolnice Zvornik dr Đorđa Nedeljkovića, specijaliste ginekologije i akušerstva, čime se nastavlja porodična tradicija u medicini.
Rukovodstvo ustanove, na čelu sa direktorom Ivanom Popovićem, trudi se da osluškuje potrebe pacijenta JZU Bolnica Zvornik, te je odlučilo da dodijeli još jednu specijalizaciju ortopedije sa traumatologijom.
Trenutno Odjeljenje ortopedije ima dvojicu specijalista ortopedije, dr Gorana Bjekovića i dr Dejan Mišić, i dva specijalizanta ortopedije, te očekujemo da će u narednom periodu pacijentima biti omogućeno brže i dostupnije pružanje zdravstvene zaštite.
Težimo ka konstantnom napredovanju, jačanju našeg tima i očekujemo da će novom mladom snagom u budućnosti biti podignut nivo pružanja zdravstvenih usluga u našoj ustanovi.
Ivan Popović, direktor JZU Bolnica Zvornik, dr Nataša Ivanović, zamjenica direktora – subspecijalista endokrinologije i dr Branislav Perić – pomoćnik direktora za medicinska pitanja – specijalista hirurgije poželjeli su mladom dr Marku dobrodošlicu u tim specijalizanata naše ustanove, uz želјe da ostvare svoj napredak i da zajedno podignu nivo pružanja zdravstvene zaštite regije Birač.