Juče su našu ustanovu posjetili studenti Medicinskog fakulteta Foča, budući zdravstveni stručnjaci, koji su tom prilikom uručili Zahvalnicu Ivanu Popoviću direktoru bolnice Zvornik „za nesebično zalaganje i pomoć Studentskom Savezu Medicinskog fakulteta Foča“.
 
Predsjednik Studentskog saveza Nemanja Mitrović uručio je Zahvalnicu direktoru Popoviću i izrazio veliku zahvalnost za izuzetnu podršku i nesebičnu pomoć. Uručujući mu zahvalnicu, studenti su istakli njegovu posvećenost unapređenju zdravstvenog sistema i podršci mladim generacijama medicinara.
 
Direktor JZU Bolnica Zvornik, zahvalan za njihovu inicijativu, naglasio je važnost kontinuirane edukacije i podrške mladima u medicinskom svijetu, te istakao da podsticaj studentima igra ključnu ulogu u izgradnji budućnosti zdravstvene njege.
 
JZU Bolnica Zvornik ima veliki broj zaposlenih koji su svoja znanja stekli upravo na Medicinskom Fakultetu u Foči, koji su se izgradili kao vrhunski ljekari i stručnjaci.
Ova saradnja značajna je za jačenje veza između obrazovne institucije i bolnice, čime se stvaraju temelji za napredak u zdravstvenom sektoru, kao i međusobnu podršku i solidarnost.