Zamjenik gradonačelnika, Bojan Ivanović, danas je posjetio Porodilište naše ustanove povodom rođenja prve bebe u 2023. godini.

Tom prilikom prvorođenoj bebi, dječaku Lazaru i porodilјi Ljubinki uručen je zlatnik i prigodno cvijeće, kako bi od našeg grada imali uspomenu na ovaj lijepi trenutak.

Direktor JZU Bolnica Zvornik, gdin Ivan Popović ovom prilikom uručio je i prigodan poklon paket za novorođenu bebu, kako bi početak novog života i nove godine počeo u radosti i osmijesima.

Prvorođena beba u zvorničkom porodilištu u 2023. godini je dječak, koga je na svijet donijela majka Ljubinka Klјeštan, rođen 1.1.2023. godine 36 minuta nakon ponoći i darovan je zlatnikom.

 

Zlatnike drugoj i trećoj bebi rođene prvog dana 2023. godine u ime Gradske uprave porodilјama i njihovim bebama uručila je dr Bojana Đurić Perušinović, subspecijalista fertiliteta i steriliteta, koja je pomogla dvjema prvorođenim bebama da dođu na svijet, dok je jednu od porodilјa do najsrećnijeg trenutka vodio dr Mladen Ostojić, specijalista ginekologije i akušerstva.

Dječak Lazar, koga je rodila Ljubinka Klјeštan prvorođena je beba u 2023. godini, rođen 36 minuta poslije ponoći i kome je zlatnik od Grada Zvornika uručio zamjenik gradonačelnika g. Bojan Ivanović.

Dječak Stefan, majke Sretene Zelenović druga je beba novorođena 1.1.2023, godine u 16.30 časova.

Dječak Lazar, treća je beba rođena prvog dana novonastale godine u 18 časova i 20 minuta, majke Marijane Kulić.

U ime rukovodstva ustanove, na čelu sa direktorom g. Ivanom Popovićem, darivanih majki i njihovih beba, zahvalјujemo se Gradskoj upravi Grada Zvornik i gdinu Bojanu Ivanoviću, koji su srećne trenutke prvorođenih beba u 2023. godini učinili još posebnijim.