Danas je u penziju ispraćena Branka Maletić, dugogodišnji radnik i šef računovodstva Ekonomsko-finansijske službe JZU Bolnica Zvornik.
Tom prilikom kolege su napravile iznenađenje za Branku, kojim su željeli pokazati zahvalnost za kolegijalnost i ljudski odnos koji je tokom godina rada ukazivala svim kolegama i saradnicima.
Izuzetno odgovorna i poštovana, Branka je tokom godina svoj posao obavljala profesionalno, uvijek sa osmijehom, a svoju službu je činila efikasnom i bila jedan od temelja računovodstva zvorničke bolnice.
 
Veliki broj kolega želio je da učestvuje u akciji povodom iznenađenja za našu Branku, a ispaćena je od strane kolega iz Uprave bolnice, bolničke kuhinje, kao i kolega iz Doma zdravlja Zvornik.
U ime kolektiva zvorničke bolnice gdin Ivan Popović direktor bolnice Zvornik i dr Nataša Ivanović subspecijalista endokrinologije – zamjenik direktora, uručili su znak pažnje koje su kolege pripremile za Branku i zahvalili joj se za dugogodišnji kvalitetan rad.
 
Branka Maletić svoj radni vijek, od 1982. godine, provela je radeći u računovodstvu Medicinskog centra Zvornik, a nakon njegove podjele na Dom Zdravlja i bolnicu, nastavila je raditi u računovodstvu JZU Bolnica Zvornik.
 
U ime rukovodstva ustanove, na čelu sa direktorom Ivanom Popovićem, želimo Vam puno sreće, zdravlja i radosti. Nadamo se da ćete u penziji pronaći vrijeme za sve one hobije i aktivnosti koje volite, i da ćete uživati u svakom trenutku provedenom sa porodicom i prijateljima.