Povodom Dana grada i 611. rođendana grada Zvornika, danas su našu ustanovu posjetili predstavnici grada, na čelu sa gradonačelnikom, gdinom Zoranom Stevanovićem.

Gradonačelnik, gdin Zoran Stevanović, istakao je da je cilj ove posjete da pokaže da su predstavnici grada svjesni koliki je trud i koliko je bitna uloga medicinskih radnika, da zdravstveni sistem nosi veliki teret, te da želi ovim putem da im se zahvali za svu njihovu požrtvovanost i rad u ime stanovnika ovoga grada i u svoje lično ime, a potom je bolnici i zaposlenim radnicima uručen prigodan poklon od gradonačelnika.

Bitno je napomenuti da je Grad Zvornik, zajedno sa nasim privrednicima, nabavio prve respiratore za nase COVID odjeljenje i da grad ucestvuje sa preko 500 hiljada KM u projektu izgradnje novog bloka bolnice, a pružena nam je i sva nematerijalna pomoć i podrška, koja je mozda i bitnija od materijalne pomoci.

Direktor bolnice se zahvalio gradonačelniku u ime ustanove i svih zaposlenih radnika što je svojim dolaskom i na ovaj način podržao rad naših zaposlenih i time pružio podršku za sve što čine, te čestitao Dan grada i poželio srećan rođendan našem gradu i svim našim sugrađanima.

Ovim povodom gradonačelniku je uručena zahvalnica u ime JZU Bolnica Zvornik za poseban doprinos i sve do sada učinjeno za našu ustanovu, kao i za uspješnu saradnju.

Gradu naš, srećan ti 611. rođendan!