Danas, 21.7.2021. godine, u prostorijama JZU Bolnica Zvornik održan je još jedan produktivan sastanak povodom realizacije projekta Izgradnja i opremanje novog bloka bolnice, renoviranje, adaptacija i rekonstrukcija postojećeg objekta bolnice.

Sastanku su prisustvovali direktor JZU Bolnica Zvornik, gdin Ivan Popović, potom nosioci konzorcijuma u pomenutom projektu, a koji su izvođač radova d.o.o. „Enikon-gradnja“, zatim predstavnici nadzornog organa ispred Republičke direkcije za obnovu i izgradnju, kao i članovi Komisije za praćenje i realizaciju projekta Izgradnja i opremanje novog bloka bolnice, renoviranje, adaptacija i rekonstrukcija postojećeg bloka bolnice.

Na današnjem sastanku od strane izvođača radova dostavljen je izmjenjeni dinamički plan.
Trenutno je u procesu  instalacija opreme za trafostanicu, zatim radovi na adaptaciji i rekonstrukciji Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo, kao i Službe za anesteziju i reanimaciju sa intenzivnom njegom. Gradskoj upravi je podnijet zahtjev za tehnički prijem potpornog zida, a u narednoj sedmici se očekuje isporuka još jednog dijela nemedicinske opreme.

Sastanak je prošao dobro, a navedeni prisutni su izašli sa konkretnim dogovorima.