Gradska uprava u Zvorniku izdvojiće 100.000 KM za JZU „Bolnica Zvornik“ kako bi i Ginekološko odjeljenje i druge službe ove ustanove bile uređene na način kako je do sada rekonstruisano Interno odjeljenje, prizemlje i Hirurško odjeljenje. Prema riječima odgovornih u ovoj ustanovi privode se kraju radovi na rekonstrukciji Hirurškog odjeljenja.

  – Za rekonstrukciju unutrašnjosti ovih odjeljenja Vlada RS je odobrila 200.000 KM, dok će za dodatne radove na Ginekologiji i u drugim službama Gradska uprava izdvojiti 100.000 KM. Zahvalni smo svima koji razumiju naše potrebe i žele da doprinesu da bolnica ima odlične uslove za liječenje pacijenata. Nama su ova ulaganja od velike važnosti jer naredne godine očekujemo početak radova na izgradnji novog bloka bolnice – rekao nam je Ivan Popović, direktor JZU „Bolnica Zvornik“.

On je dodao da se pored ulaganja u infrastrukturu i funkcionalnost stalno ulaže i u opremu te istakao da je ponovo stavljen u funkciju mamograf koji dvadesetak dana nije bio u funkciji.

(infobirac.net)